| id: | 28983 | 
|---|---|
| Title: | Удосконалення технології виробництва овочевих консервів (на матеріалах Сатанівського консервного заводу) | 
| Authors: | Рейма М. А. | 
| Keywords: | овочеві консерви, томати, технологія, удосконалення, імбир мелений, шипшина | 
| Date of publication: | 2023-08-28 15:51:44 | 
| Last changes: | 2023-08-28 15:51:44 | 
| Year of publication: | 2023 | 
| Summary: | У процесі проведеної робити було удосконалено рецептуру томатів консервованих. Розглянуто стандарти і вимоги до сировими необхідної для приготування томатів консервованих за класичною рецептурою, технологію виробництва, на основі якої в подальшому розроблену власну. Проведено дослідження видів удосконалення овочевої консервації, базуючись на яких було визначено власний напрям в удосконалені продукту. В якості сировини для удосконалення було вибрано: імбир мелений і ягоди шипшини. Отримані дані в ході дослідження показали доцільність її використання з метою покращення томатів консервованих. | 
| URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=28983 | 
| Publication type: | Кваліфікаційна робота, проєкт | 
| Publication: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2023. 45 с. | 
| In the collections: | 2023/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ | 
| Published by: | Адміністратор | 
| File : 28983.pdf Size : 752743 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
| 
	 | |