id: | 28988 |
---|---|
Title: | Обґрунтування вибору рослинної сировини для розробки йогуртового десерту |
Authors: | Калініна Г.П., Крижак Л.М., Іваніщева О.А. |
Keywords: | йогурт, йогуртовий десерт, властивості, рослинна сировина, фісташкове борошно |
Date of publication: | 2023-08-28 16:41:13 |
Last changes: | 2023-08-28 16:41:13 |
Year of publication: | 2022 |
Summary: | У статті проведено аналітичний огляд хімічного складу та властивостей рослинної сировини з подальшою метою розробки йогуртового десерту. В якості дослідного мате- ріалу використано тонкодисперсний порошок на основі рослинної сировини – фісташкове борошно. Збагачення йогуртів рослинною сировиною дозволить зaбезпечити продукт білками, жирами, cклaдними поліcaxaридaми, вітaмінaми тa мінерaльними речовинaми роcлинного поxодження. |
URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=28988 |
Publication type: | Стаття у наукових фахових виданнях України |
Publication: | Таврійський науковий вісник. 2022. Вип. 6. С. 68-73 |
In the collections: | Статті/ Видання інших установ/ |
Published by: | Адміністратор |
File : 28988.pdf Size : 406837 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
|