| id: | 28988 | 
|---|---|
| Title: | Обґрунтування вибору рослинної сировини для розробки йогуртового десерту | 
| Authors: | Калініна Г. П., Крижак Л. М., Іваніщева О. А. | 
| Keywords: | йогурт, йогуртовий десерт, властивості, рослинна сировина, фісташкове борошно | 
| Date of publication: | 2023-08-28 16:41:13 | 
| Last changes: | 2023-08-28 16:41:13 | 
| Year of publication: | 2022 | 
| Summary: | У статті проведено аналітичний огляд хімічного складу та властивостей рослинної сировини з подальшою метою розробки йогуртового десерту. В якості дослідного мате- ріалу використано тонкодисперсний порошок на основі рослинної сировини – фісташкове борошно. Збагачення йогуртів рослинною сировиною дозволить зaбезпечити продукт білками, жирами, cклaдними поліcaxaридaми, вітaмінaми тa мінерaльними речовинaми роcлинного поxодження. | 
| URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=28988 | 
| Publication type: | Стаття у наукових фахових виданнях України | 
| Publication: | Таврійський науковий вісник. 2022. Вип. 6. С. 68-73 | 
| In the collections: | Статті/ Видання інших установ/ | 
| Published by: | Адміністратор | 
| File : 28988.pdf Size : 406837 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
| 
	 | |