The Repository of VTEI
id: 28995
Title: Крафтове виробництво сиру: процес адаптації до європейського сироваріння
Authors: Семко Т.В., Іваніщева О.А.
Keywords: крафтові сири, європейське сироваріння, трава «Анчан» (Clitoria ternatea), екстракт волошки чорної, вінницький регіон
Date of publication: 2023-08-29 11:05:03
Last changes: 2023-08-29 11:05:03
Year of publication: 2022
Summary: При технологічному процесі розглядали перебіг основних ферментативних процесів, враховували теплову обробку молока, кількість доданої води для розкислення сироватки та кількість солі в сирі. Оскільки ці фактори є важливими для оптимізації технологічного процесу, то нами було проведено дослідження їх взаємного впливу. Вибір цих факторів пояснюється тим, що вони мають найбільший вплив на вміст вологи в крафтовому сирі.
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=28995
Publication type: Тези доповіді
Publication: Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека : зб. матеріалів Міжнар. наук.-практ. конф., м. Київ, 16 листоп. 2022 р. Київ, 2022. С. 52-54
In the collections: Публікації/ Міжнародні конференції/ Конференції/ Видання інших установ/
Published by: Адміністратор
File : 28995.pdf Size : 1382959 byte Format : Adobe PDF Access : For all

Enlarge