id: | 28995 |
---|---|
Title: | Крафтове виробництво сиру: процес адаптації до європейського сироваріння |
Authors: | Семко Т.В., Іваніщева О.А. |
Keywords: | крафтові сири, європейське сироваріння, трава «Анчан» (Clitoria ternatea), екстракт волошки чорної, вінницький регіон |
Date of publication: | 2023-08-29 11:05:03 |
Last changes: | 2023-08-29 11:05:03 |
Year of publication: | 2022 |
Summary: | При технологічному процесі розглядали перебіг основних ферментативних процесів, враховували теплову обробку молока, кількість доданої води для розкислення сироватки та кількість солі в сирі. Оскільки ці фактори є важливими для оптимізації технологічного процесу, то нами було проведено дослідження їх взаємного впливу. Вибір цих факторів пояснюється тим, що вони мають найбільший вплив на вміст вологи в крафтовому сирі. |
URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=28995 |
Publication type: | Тези доповіді |
Publication: | Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека : зб. матеріалів Міжнар. наук.-практ. конф., м. Київ, 16 листоп. 2022 р. Київ, 2022. С. 52-54 |
In the collections: | Публікації/ Міжнародні конференції/ Конференції/ Видання інших установ/ |
Published by: | Адміністратор |
File : 28995.pdf Size : 1382959 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
|