| id: | 28995 | 
|---|---|
| Title: | Крафтове виробництво сиру: процес адаптації до європейського сироваріння | 
| Authors: | Семко Т. В., Іваніщева О. А. | 
| Keywords: | крафтові сири, європейське сироваріння, трава «Анчан» (Clitoria ternatea), екстракт волошки чорної, вінницький регіон | 
| Date of publication: | 2023-08-29 11:05:03 | 
| Last changes: | 2023-08-29 11:05:03 | 
| Year of publication: | 2022 | 
| Summary: | При технологічному процесі розглядали перебіг основних ферментативних процесів, враховували теплову обробку молока, кількість доданої води для розкислення сироватки та кількість солі в сирі. Оскільки ці фактори є важливими для оптимізації технологічного процесу, то нами було проведено дослідження їх взаємного впливу. Вибір цих факторів пояснюється тим, що вони мають найбільший вплив на вміст вологи в крафтовому сирі. | 
| URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=28995 | 
| Publication type: | Тези доповіді | 
| Publication: | Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека : зб. матеріалів Міжнар. наук.-практ. конф., м. Київ, 16 листоп. 2022 р. Київ, 2022. С. 52-54 | 
| In the collections: | Публікації/ Міжнародні конференції/ Конференції/ Видання інших установ/ | 
| Published by: | Адміністратор | 
| File : 28995.pdf Size : 1382959 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
| 
	 | |