| id: | 28998 | 
|---|---|
| Title: | Технологічні особливості приготування фруктових салатів для профілактики депресивних станів | 
| Authors: | Семко Т. В., Іваніщева О. А. | 
| Keywords: | фруктові салати, невротичні стани, технологія, харчова цінність | 
| Date of publication: | 2023-08-29 12:11:41 | 
| Last changes: | 2023-08-29 12:11:41 | 
| Year of publication: | 2022 | 
| Summary: | Метою дослідження є розробка рецептур фруктових салатів для профілактики невротичних станів та депресій, визначення технологічних особливостей їх приготування та якості. Результати. Проаналізувавши вміст необхідних при невротичних станах і депресії вітамінів, макро- та мікроелементів у фруктах, для розробки рецептури фруктового салату було обрано апельсини, банани, авокадо, ківі, лимон. | 
| URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=28998 | 
| Publication type: | Тези доповіді | 
| Publication: | Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез доп. ІІІ Міжнар. наук.-практ. конф., м. Львів, 06 жовт. 2022 р. Львів, 2022. С. 200-203 | 
| In the collections: | Публікації/ Міжнародні конференції/ Конференції/ Видання інших установ/ | 
| Published by: | Адміністратор | 
| File : 28998.pdf Size : 688845 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
| 
	 | |