The Repository of VTEI
id: 28999
Title: Удосконалення технології кисломолочного сиру функціонального призначення
Authors: Семко Т.В., Іваніщева О.А.
Keywords: функціональні продукти, кисломолочний сир, технологія, удосконалення, сушена вишня
Date of publication: 2023-08-29 12:23:00
Last changes: 2023-08-29 12:23:00
Year of publication: 2022
Summary: М’який кисломолочний сир пропонується виготовляти кислотно-сичужним способом коагуляції білків молока. Висока температура пастеризації молока (90 °С) дозволить підвищити вихід сиру на 20– 25%. Для формування пікантного смаку сиру «Горіхово-вишневий», збагачення його харчовими волокнами та органічними кислотами нами запропоновано використовувати як наповнювач сушену вишню.
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=28999
Publication type: Тези доповіді
Publication: Current trends in the development of modern scientific thought : proceedings of the I International Scientific and Practical Conference. Haifa, September 27–30, 2022, Haifa, Israel, 2022. Р. 508-511
In the collections: Публікації/ Міжнародні конференції/ Конференції/ Видання інших установ/
Published by: Адміністратор
File : 28999.pdf Size : 210394 byte Format : Adobe PDF Access : For all

Enlarge