| id: | 29000 | 
|---|---|
| Title: | Обґрунтування удосконалення рецептури плодово-ягідного зефіру шляхом додавання рослинного білка | 
| Authors: | Семко Т. В., Іваніщева О. А. | 
| Keywords: | плодово-ягідний зефір, технологія, удосконалення, рослинний білок, рецептура, соєвий білок | 
| Date of publication: | 2023-08-29 12:29:53 | 
| Last changes: | 2023-08-29 12:29:53 | 
| Year of publication: | 2022 | 
| Summary: | Завданням покращення рецептури є поліпшення якості виробу, а саме отримання зефіру з рівномірною структурою і консистенцією, щоб зберігав свою форму впродовж всього терміну зберігання виробу без його швидкого висихання. Білки є одним з головним і обов’язкових компонентів здоров’я та повноцінної їжі. Одним з методів удосконалення рецептур зефіру є використання рослинних білків. Для досягнення поставленого завдання зефір виготовляють за рецептурою, що містить патоку, пюре, піноутворювач у вигляді яєчного білка, пектину, лактату натрію і цукру-піску, а також додатково в якості піноутворювача пропонується додавання соєвого білка. | 
| URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=29000 | 
| Publication type: | Тези доповіді | 
| Publication: | Здобутки та перспективи розвитку кондитерської галузі : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., м. Київ, 15 листоп. 2022. Київ, 2022. С. 100-102 | 
| In the collections: | Публікації/ Міжнародні конференції/ Конференції/ Видання інших установ/ | 
| Published by: | Адміністратор | 
| File : 29000.pdf Size : 876282 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
| 
	 | |