| id: | 29334 |
|---|---|
| Title: | Вегетаріанство як перспективний напрямок у сфері ресторанного бізнесу (за матеріалами «Фізична особа-підприємець Кравчук Людмила Василівна, кафе «Ні пуху, ні пера», м. Вінниця») |
| Authors: | Данильчук О. |
| Keywords: | ресторанний бізнес, вегетаріанство, вегенство, вегетаріанський ринок, вегетаріанське меню, маркетинговий план |
| Date of publication: | 2024-06-13 12:51:04 |
| Last changes: | 2024-06-13 12:51:04 |
| Year of publication: | 2024 |
| Summary: | У кваліфікаційній роботі визначено сутність та види вегетаріанства: вплив на ресторанний бізнес; проаналізовано вегетаріанський ринок в Україні; проведено організаційно-економічну характеристику кафе «Ні пуху, ні пера»; проаналізовано та проведено оцінку можливостей для розвитку вегетаріанського напрямку в досліджуваному закладі; сформовано пропозиції щодо впровадження вегетаріанського меню в кафе «Ні пуху, ні пера»; розроблено маркетинговий план просування та проведено економічну ефективність запровадження вегетаріанського меню в досліджуваний заклад. |
| URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=29334 |
| Publication type: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
| Publication: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2024. 53 с. |
| In the collections: | 2024/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
| Published by: | Адміністратор |
| File : 29334.pdf Size : 6193128 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
|
| |