The Repository of VTEI
id: 29334
Title: Вегетаріанство як перспективний напрямок у сфері ресторанного бізнесу (за матеріалами «Фізична особа-підприємець Кравчук Людмила Василівна, кафе «Ні пуху, ні пера», м. Вінниця»)
Authors: Данильчук О.
Keywords: ресторанний бізнес, вегетаріанство, вегенство, вегетаріанський ринок, вегетаріанське меню, маркетинговий план
Date of publication: 2024-06-13 12:51:04
Last changes: 2024-06-13 12:51:04
Year of publication: 2024
Summary: У кваліфікаційній роботі визначено сутність та види вегетаріанства: вплив на ресторанний бізнес; проаналізовано вегетаріанський ринок в Україні; проведено організаційно-економічну характеристику кафе «Ні пуху, ні пера»; проаналізовано та проведено оцінку можливостей для розвитку вегетаріанського напрямку в досліджуваному закладі; сформовано пропозиції щодо впровадження вегетаріанського меню в кафе «Ні пуху, ні пера»; розроблено маркетинговий план просування та проведено економічну ефективність запровадження вегетаріанського меню в досліджуваний заклад.
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=29334
Publication type: Кваліфікаційна робота, проєкт
Publication: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2024. 53 с.
In the collections: 2024/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Published by: Адміністратор
File : 29334.pdf Size : 6193128 byte Format : Adobe PDF Access : Only for VTEI users

Enlarge