The Repository of VTEI
id: 29335
Title: Підвищення ефективності використання трудового потенціалу підприємств ресторанного бізнесу (за матеріалами «Приватне підприємство «Горизонт-ВК», ресторан «Валенсіа», м. Вінниця»)
Authors: Бєлов В.
Keywords: ресторанний бізнес, трудовий потенціал, методи оцінки трудового потенціалу, ефективність використання трудового потенціалу, підвищення кваліфікації персоналу
Date of publication: 2024-06-13 12:52:30
Last changes: 2024-06-13 12:52:30
Year of publication: 2024
Summary: У кваліфікаційній роботі визначити сутність та структуру трудового потенціалу підприємств ресторанного бізнесу; охарактеризовано методи оцінки та аналізу трудового потенціалу підприємств ресторанного бізнесу; проведено організаційно-економічну характеристику закладу; надано оцінку ефективності використання трудового потенціалу у ресторані «Валенсіа»; розроблено комплекс заходів щодо підвищення ефективності використання трудового потенціалу; надано пропозиції щодо підвищення кваліфікації персоналу закладу.
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=29335
Publication type: Кваліфікаційна робота, проєкт
Publication: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2024. 54 с.
In the collections: 2024/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Published by: Адміністратор
File : 29335.pdf Size : 5993429 byte Format : Adobe PDF Access : Only for VTEI users

Enlarge