id: | 29342 |
---|---|
Title: | Розробка заходів щодо зниження собівартості продукції підприємств ресторанного бізнесу (за матеріалами «Фізична особа-підприємець Мосійчук Максим Ігорович, кав’ярня «Royal Park», м. Бердичів, Житомирська обл.») |
Authors: | Мосійчук М. |
Keywords: | ресторанний бізнес, собівартість, витрати, собівартість продукції |
Date of publication: | 2024-06-13 13:01:29 |
Last changes: | 2024-06-13 13:01:29 |
Year of publication: | 2024 |
Summary: | У кваліфікаційній роботі визначено сутність та важливість визначення собівартості продукції на підприємствах ресторанного бізнесу; проаналізовано вітчизняний та зарубіжний досвід зниження собівартості продукції підприємств ресторанного бізнесу; визначено організаційно-економічну характеристика закладу; проаналізовано динаміку та структуру собівартості продукції кав`ярні «Royal Park»; розроблено заходи щодо зниження собівартості продукції кав`ярні; оцінено економічну ефективність розроблених заходів. |
URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=29342 |
Publication type: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
Publication: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2024. 52 с. |
In the collections: | 2024/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
Published by: | Адміністратор |
File : 29342.pdf Size : 6250327 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
|