The Repository of VTEI
id: 29439
Title: Шляхи підвищення конкурентоспроможності кав’ярень на ринку ресторанних послуг м. Вінниці (за матеріалами «Фізична особа-підприємець Ушаков Михайло Григорович, кав’ярня «Capuch», м. Вінниця»)
Authors: Семенюк Д.
Keywords: конкурентоспроможність кав'ярень, ринок ресторанних послуг, кав'ярні, ресторанні послуги, конкурентоспроможність закладів ресторанного господарства
Date of publication: 2024-06-18 12:26:56
Last changes: 2024-06-18 12:26:56
Year of publication: 2024
Summary: Метою кваліфікаційної роботи є дослідження конкурентоспроможності кав’ярень на ринку закладів ресторанного господарства в умовах сьогоденних викликів та визначення шляхів її підвищення.
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=29439
Publication type: Кваліфікаційна робота, проєкт
Publication: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2024. 52 с.
In the collections: 2024/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Published by: Адміністратор
File : 29439.pdf Size : 4874597 byte Format : Adobe PDF Access : Only for VTEI users

Enlarge