The Repository of VTEI
id: 29458
Title: Удосконалення технології виробництва зефіру із використанням локальної сировини (за матеріалами «Товариство з обмеженою відповідальністю «Солодка Мрія-Вінниця», м.Вінниця»)
Authors: Бондаренко М.В.
Keywords: зефір, локальна сировина, виробництво, обладнання, аронія або горобина чорноплідна
Date of publication: 2024-06-19 09:52:18
Last changes: 2024-06-19 09:52:18
Year of publication: 2024
Summary: Темп життя сучасної людини і стрімке погіршення екологічної ситуації Україні та світі спонукає індустрію до розроблення харчових продуктів нового покоління з використанням як традиційних, так і нетрадиційних сировинних інгредієнтів. Для повноцінної та злагодженої роботи всього організму людини, необхідно збагачувати раціон продуктами, що багаті біологічно-активними речовинами.
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=29458
Publication type: Кваліфікаційна робота, проєкт
Publication: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2024. 59 с.
In the collections: 2024/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Published by: Адміністратор
File : 29458.pdf Size : 6845451 byte Format : Adobe PDF Access : Only for VTEI users

Enlarge