The Repository of VTEI
id: 29461
Title: Удосконалення технології виробництва варено-копченої ковбаси з використанням сиру твердого (за матеріалами «Приватне підприємство «Фірма «Зерно», с. Іванівка, Вінницька обл.»)
Authors: Ковальчук Б.О.
Keywords: сир Мааздам, виробництво, удосконалення, технології, ковбасні вироби
Date of publication: 2024-06-19 10:01:54
Last changes: 2024-06-19 10:01:54
Year of publication: 2024
Summary: М’ясопереробна промисловість відіграє важливу роль у вирішенні продовольчої безпеки України, забезпечуючи споживачів м’ясом та м’ясними продуктами. М’ясопереробна галузь на сьогодні знаходиться в складній ситуації. Основна проблема сьогодні – низька купівельна спроможність населення. Низький попит на м’ясну продукцію призводить до того, що пропозиція цієї продукції постійно скорочується.
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=29461
Publication type: Кваліфікаційна робота, проєкт
Publication: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2024. 54 с.
In the collections: 2024/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Published by: Адміністратор
File : 29461.pdf Size : 5887976 byte Format : Adobe PDF Access : Only for VTEI users

Enlarge