| id: | 29467 |
|---|---|
| Title: | Ефективність просування закладів ресторанного господарства в соціальних мережах (на матеріалах ресторану «Red Zeppelin») |
| Authors: | Третяк В. |
| Keywords: | соціальні мережі, просування ресторанних послуг, ресторан, індустрія гостинності |
| Date of publication: | 2024-06-19 10:19:00 |
| Last changes: | 2024-06-19 10:19:00 |
| Year of publication: | 2023 |
| Summary: | У кваліфікаційній роботі розкрито сутність соціальних медіа, їх переваги і недоліки. Визначено стратегію просування закладу ресторанного господарства у соціальних мережах. Охарактеризовано особливості просування закладів ресторанного господарства в соціальних мережах. Проаналізовано господарську діяльності досліджуваного закладу. Розкрито методи просування та проаналізовано діяльність ресторану «Red Zeppeling» в соціальній мережі Інстаграм. Запропоновані рекомендації щодо удосконалення методів просування ресторанних послуг. |
| URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=29467 |
| Publication type: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
| Publication: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2023. 55 с. |
| In the collections: | 2023/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
| Published by: | Адміністратор |
| File : 29467.pdf Size : 5398485 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
|
| |