| id: | 29470 | 
|---|---|
| Title: | Кейтеринг як засіб підвищення конкурентоспроможності закладів ресторанного господарства (за матеріалах кейтерингової компанії «Mama Food») | 
| Authors: | Терешко М. | 
| Keywords: | кейтеринг, кейтерингове обслуговування, конкурентоспроможність, ресторанний бізнес, послуги, індустрія гостинності | 
| Date of publication: | 2024-06-19 10:24:42 | 
| Last changes: | 2024-06-19 10:24:42 | 
| Year of publication: | 2023 | 
| Summary: | У кваліфікаційній роботі розкрито зміст поняття кейтерингу та основних його видів. Розкрито теоретико-методичні аспекти забезпечення конкурентоспроможності закладів ресторанного господарства, які надають кейтерингові послуги. Проведено оцінку та аналіз діяльності кейтерингової компанії «Mama Food». Проаналізовано рівень конкурентоспроможності досліджуваного закладу. Розкрито процес надання кейтерингових послуг у кейтеринговій компанії «Mama Food». Запропонувано шляхи покращення кейтерингових послуг та розроблено пропозиції щодо підвищення рівня конкурентоспроможності, використовуючи кейтерингове обслуговування. | 
| URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=29470 | 
| Publication type: | Кваліфікаційна робота, проєкт | 
| Publication: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2023. 57 с. | 
| In the collections: | 2023/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ | 
| Published by: | Адміністратор | 
| File : 29470.pdf Size : 5404090 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
|  | |