| id: | 29479 |
|---|---|
| Title: | Розробка технології виробництва авторських тортів (за матеріалами «Фізична особа-підприємець Слободянюк Олександра Ігорівна, крафтова пекарня «Домашня випічка «Sonto Frans», с. Кожухів, Вінницька обл.») |
| Authors: | Гребінна В. |
| Keywords: | технологія, ремесло, крафт, авторський торт, масло |
| Date of publication: | 2024-06-20 09:55:59 |
| Last changes: | 2024-06-20 09:55:59 |
| Year of publication: | 2024 |
| Summary: | Кондитерська промисловість України характеризується широким асортиментом різноманітної продукції. Асортимент розширюється, якщо його застосовують в невеликих крафтових пекарнях за рахунок різноманітних інгредієнтів, матеріалів, гелів для декорування борошняних кондитерських виробів. Вироби розрізняються за смаковими, ароматичними ознаками, за функціональним призначенням. |
| URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=29479 |
| Publication type: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
| Publication: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2024. 62 с. |
| In the collections: | 2024/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
| Published by: | Адміністратор |
| File : 29479.pdf Size : 7277761 byte Format : Adobe PDF Access : Only for VTEI users | |
|
| |