The Repository of VTEI
id: 29480
Title: Удосконалення технології виробництва м’якого сиру з рослинним наповнювачем (за матеріалами «Товариство з обмеженою відповідальністю «Органік мілк» м. Баранівка, Житомирська обл.)
Authors: Грибан М.
Keywords: молоко, сир, мікробіологічні показники, розсіл, форма, сичужне згортання
Date of publication: 2024-06-21 11:38:43
Last changes: 2024-06-21 11:38:43
Year of publication: 2024
Summary: У світі постійно зростає попит на aльтернативні продукти харчування, які відповідають високим стандартам якості та безпеки. Одним із ключових напрямків цієї тенденції є розвиток рослинницьких аналогів традиційних молочних продуктів. У цьому контексті велике значення має виробництво м`якого сиру з рослинним наповнювачем, що поєднує в собі вишуканий смак та корисні властивості.
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=29480
Publication type: Кваліфікаційна робота, проєкт
Publication: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2024. 46 с.
In the collections: 2024/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Published by: Адміністратор
File : 29480.pdf Size : 4503612 byte Format : Adobe PDF Access : Only for VTEI users

Enlarge