| id: | 29481 |
|---|---|
| Title: | Удосконалення технології виробництва здобних хлібобулочних виробів (за матеріалами «Немирівський комбінат коорпоративної промисловості», хлібозавод м. Немирів, Вінницька обл.») |
| Authors: | Гуменний В. |
| Keywords: | хлібобулочні вироби, хліб, закваска, дріжджі, сіль |
| Date of publication: | 2024-06-21 11:47:50 |
| Last changes: | 2024-06-21 11:47:50 |
| Year of publication: | 2024 |
| Summary: | Здобні хлібобулочні вироби містять за рецептурою більше 10% жиру, яєць, цукру (здоби): н-д, калачі, булочки-дрібниця, підковки, гребінці з маком, повидлом (масою 100-200 г), аматорські вироби та ін. Споживання хлібних виробів згідно з фізіологічними нормами повинно становити 123,5кг на людину на рік. Хлібна промисловість тішить нас величезним вибором виробів. |
| URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=29481 |
| Publication type: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
| Publication: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2024. 63 с. |
| In the collections: | 2024/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
| Published by: | Адміністратор |
| File : 29481.pdf Size : 6411284 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
|
| |