The Repository of VTEI
id: 29482
Title: Удосконалення технології приготування страв з телятини у хоспері (за матеріалами «Фізична особа-підприємець Шелест Любов Василівна, ресторан «T-Bone»)
Authors: Дроботюк М.
Keywords: технології, м'ясо, телятина колаген, сушіння, слайси, переробний комплекс
Date of publication: 2024-06-21 11:54:22
Last changes: 2024-06-21 11:54:22
Year of publication: 2024
Summary: Страви з телятини сьогодні є надзвичайно популярними, оскільки телятина є досить універсальним продуктом. Телятину використовують у приготуванні як гарячих страв, так і холодних, також своє застосування м’ясо телят знаходить в основних стравах. Проте, найбільше телятину використовують при приготуванні гарячих страв, приготованих на мангалі, за технологіями су-від, у хоспері.
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=29482
Publication type: Кваліфікаційна робота, проєкт
Publication: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2024. 53 с.
In the collections: 2024/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Published by: Адміністратор
File : 29482.pdf Size : 5388453 byte Format : Adobe PDF Access : Only for VTEI users

Enlarge