| id: | 29487 |
|---|---|
| Title: | Удосконалення технології виробництва джему фруктового (за матеріалами «Фізична особа – підприємець Прилуцький Валерій Юрійович, ТМ « Love Luka», с. Лука-Мелешківська, Вінницька обл.») |
| Authors: | Стейскал М. |
| Keywords: | продукт, технологія, цукор, джем, фрукти |
| Date of publication: | 2024-06-21 12:37:39 |
| Last changes: | 2024-06-21 12:37:39 |
| Year of publication: | 2024 |
| Summary: | На сьогоднішній день здорове, раціональне харчування людини є однією з найважливіших проблем. Оскільки за останні роки спостерігається різке зниження калорійності продуктів споживання, зменшення в них білків, жирів, вітамінів, вуглеводів та інших поживних речовин. Саме продукція консервної промисловості забезпечує нас високо вітамінізованим, здоровим харчуванням яке може тривалий час зберігати свої поживні якості. |
| URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=29487 |
| Publication type: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
| Publication: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2024. 53 с. |
| In the collections: | 2024/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
| Published by: | Адміністратор |
| File : 29487.pdf Size : 5220132 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
|
| |