| id: | 29492 |
|---|---|
| Title: | Контроль якості та безпечності харчових продуктів = Quality control and safety of food production |
| Authors: | Семко Т. |
| Keywords: | контроль, якість, харчова безпека, управління, система, НАССР |
| Date of publication: | 2024-06-21 13:18:08 |
| Last changes: | 2024-06-21 13:18:08 |
| Year of publication: | 2022 |
| Summary: | Методичні рекомендації до самостійної роботи з дисципліни «Контроль якості та безпечності харчових продуктів» спрямовані на те, щоб дати здобувачам вищої освіти знання теоретичних основ предмета, а також навчити застосовувати здобуті знання, набуті вміння і навички на практиці. |
| URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=29492 |
| Publication type: | Методичні рекомендації |
| Publication: | : метод. рек. до самост. роб. студ. Вінниця : Редакційно-видавничий відділ ВТЕІ ДТЕУ, 2022. 22 с. |
| In the collections: | Методичні матеріали/ ВТЕІ/ |
| Published by: | Адміністратор |
| File : 29492.pdf Size : 348101 byte Format : Adobe PDF Access : Only for VTEI users | |
|
| |