id: | 29493 |
---|---|
Title: | Удосконалення технології виробництва хліба з додаванням яблука і кориці (за матеріалами «Фізична особа – підприємець Педорченко Ольга Сергіївна, ресторан «Лолла», м.Вінниця») |
Authors: | Слободянюк Т. |
Keywords: | хліб, пекарня, крафт, спеції кориця, яблуко |
Date of publication: | 2024-06-21 15:52:10 |
Last changes: | 2024-06-21 15:52:10 |
Year of publication: | 2024 |
Summary: | В Україні хліб належить до основних харчування. Основна галузь харчової промисловості України продуктів хлібопекарська є однією з промисловості, яка за виробничими потужністю, механізацією технологічних процесів, асортиментом спроможна забезпечити населення різними видами хлібобулочних виробів. |
URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=29493 |
Publication type: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
Publication: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2024. 56 с. |
In the collections: | 2024/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
Published by: | Адміністратор |
File : 29493.pdf Size : 5608857 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
|