| id: | 29493 |
|---|---|
| Title: | Удосконалення технології виробництва хліба з додаванням яблука і кориці (за матеріалами «Фізична особа – підприємець Педорченко Ольга Сергіївна, ресторан «Лолла», м.Вінниця») |
| Authors: | Слободянюк Т. |
| Keywords: | хліб, пекарня, крафт, спеції кориця, яблуко |
| Date of publication: | 2024-06-21 15:52:10 |
| Last changes: | 2024-06-21 15:52:10 |
| Year of publication: | 2024 |
| Summary: | В Україні хліб належить до основних харчування. Основна галузь харчової промисловості України продуктів хлібопекарська є однією з промисловості, яка за виробничими потужністю, механізацією технологічних процесів, асортиментом спроможна забезпечити населення різними видами хлібобулочних виробів. |
| URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=29493 |
| Publication type: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
| Publication: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2024. 56 с. |
| In the collections: | 2024/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
| Published by: | Адміністратор |
| File : 29493.pdf Size : 5608857 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
|
| |