id: | 29498 |
---|---|
Title: | Формування системи тайм-менеджменту на підприємствах ресторанного бізнесу (за матеріалами «Фізична особа-підприємець Бацула Ірина Володимирівна, кав’ярня «Freycoff», м. Житомир») |
Authors: | Маленко Л. |
Keywords: | тайм-менеджмент, кав’ярня, ефективність управління персоналом, мотивація, продуктивність праці |
Date of publication: | 2024-07-01 09:43:37 |
Last changes: | 2024-07-01 09:43:37 |
Year of publication: | 2024 |
Summary: | Тайм-менеджмент є надзвичайно актуальною темою для підприємств ресторанного бізнесу, який характеризується динамічним характером роботи, де все постійно міняється: потоки клієнтів, замовлення, завдання персоналу. Ефективне використання часу персоналом дозволяє ресторану швидко реагувати на зміни, уникати затримок та забезпечувати високий рівень обслуговування клієнтів. Ефективне використання часу персоналом може дати ресторану конкурентну перевагу, адже дозволяє йому працювати більш продуктивно та економно. Ефективні методи тайм-менеджменту дозволяють ресторанам забезпечити високий рівень обслуговування, що може призвести до зростання лояльності клієнтів та збільшення продажів. |
URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=29498 |
Publication type: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
Publication: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2024. 50 с. |
In the collections: | 2024/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
Published by: | Адміністратор |
File : 29498.pdf Size : 4883434 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
|