| id: | 29512 |
|---|---|
| Title: | Впровадження концепції антикризового менеджменту в господарській діяльності підприємств ресторанного господарства (за матеріалами «Фізична особа-підприємець Магас-Покиньборода Мирослава Ярославівна, ресторан «Колиба» у вуйка Василя», м. Коломия, Івано-Фран |
| Authors: | Бирчак І. |
| Keywords: | антикризовий менеджмент, ресторанне господарство, кризові явища, ефективність господарської діяльності, управління персоналом |
| Date of publication: | 2024-07-25 12:12:21 |
| Last changes: | 2024-07-25 12:12:21 |
| Year of publication: | 2024 |
| Summary: | У сучасних умовах Україна стикається з значною нестабільністю та непередбачуваністю в соціально-економічному полі. Війна з росією має серйозний вплив на підприємства, змушуючи багато з них переходити на нові місця розташування. Погіршуються умови постачання сировини, що ускладнює процес виробництва та реалізації продукції. У таких умовах важливо для підприємств розвивати ефективну систему антикризового управління, оскільки це дозволить їм оптимально реагувати на виклики кризових ситуацій. |
| URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=29512 |
| Publication type: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
| Publication: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2024. 51 с. |
| In the collections: | 2024/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
| Published by: | Адміністратор |
| File : 29512.pdf Size : 4760305 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
|
| |