id: | 29513 |
---|---|
Title: | Перспективи розвитку ресторанного бізнесу м. Коломия (за матеріалами «Фізична особа-підприємець Веселовська Ярина Василівна, кав’ярня «Gorilla kava», м. Коломия, Івано-Франківська обл.») |
Authors: | Кавацюк С. |
Keywords: | ресторанний бізнес, тенденції, конкурентоспроможність, кав’ярня, стратегія розвитку |
Date of publication: | 2024-07-25 12:14:50 |
Last changes: | 2024-07-25 12:14:50 |
Year of publication: | 2024 |
Summary: | Ресторанний бізнес є однією з найдинамічніших галузей економіки, яка активно реагує на зміни в споживчих уподобаннях, технологічному прогресі та соціально-економічних умовах. В умовах глобалізації та інтенсивної конкуренції успіх у ресторанному бізнесі залежить від здатності адаптуватися до нових викликів та використовувати сучасні тенденції. Аналіз перспектив розвитку ресторанного бізнесу є актуальним і важливим завданням, оскільки він дозволяє виявити основні напрями, які забезпечать успішне функціонування та стійке зростання підприємств цієї галузі. Серед основних факторів, що впливають на розвиток ресторанного бізнесу, можна виділити інноваційні технології, зміни в харчових уподобаннях споживачів, екологічні та соціальні тенденції, а також вплив глобальних подій, таких як пандемія COVID-19 та введення воєнного стану. |
URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=29513 |
Publication type: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
Publication: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2024. 52 с. |
In the collections: | 2024/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
Published by: | Адміністратор |
File : 29513.pdf Size : 5198469 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
|