| id: | 29517 |
|---|---|
| Title: | Удосконалення технології виробництва крафтових макаронних виробів (на матеріалах ресторану «La Cucina») |
| Authors: | Грепечук Б. |
| Keywords: | макарони, технологія, якість |
| Date of publication: | 2024-08-31 10:43:04 |
| Last changes: | 2024-08-31 10:43:04 |
| Year of publication: | 2024 |
| Summary: | Метою кваліфікаційної роботи є удосконалення розробки технологій виробництва крафтових макаронних виробів. |
| URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=29517 |
| Publication type: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
| Publication: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2023. 48 с. |
| In the collections: | 2023/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
| Published by: | Адміністратор |
| File : 29517.pdf Size : 1400714 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
|
| |