| id: | 29527 |
|---|---|
| Title: | Удосконалення технології виробництва сирокопчених ковбас з додаванням регіональної сировини (за матеріалами «Фізична особа-підприємець Шутий Аркадій Іванович, ковбасний цех, м. Калинівка, Вінницька обл.») |
| Authors: | Присяжнюк В. |
| Keywords: | ковбаса, технологія, якість |
| Date of publication: | 2024-08-31 11:25:41 |
| Last changes: | 2024-08-31 11:25:41 |
| Year of publication: | 2024 |
| Summary: | Мета кваліфікаційної роботи – удосконалення технології виробництва сирокопчених ковбас з додаванням регіональної сировини. |
| URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=29527 |
| Publication type: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
| Publication: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2024. 46 с. |
| In the collections: | 2024/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
| Published by: | Адміністратор |
| File : 29527.pdf Size : 6031549 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
|
| |