id: | 29579 |
---|---|
Title: | Виробничий потенціал ресторанного підприємства та шляхи підвищення ефективності його використання (за матеріалами «Фізична особа-підприємець Пацар Тарас Анатолійович, траторія «ТеrraMare», м. Вінниця») |
Authors: | Пашенцова Л. |
Keywords: | потенціал, ресторанний бізнес, ефективність ресурсів, виробничий потенціал |
Date of publication: | 2024-09-04 09:21:21 |
Last changes: | 2024-09-04 09:21:21 |
Year of publication: | 2024 |
Summary: | Виробничий потенціал визначає сукупність можливостей ресурсів підприємства за умов їх реалізації у виробничому процесі. Виробничий потенціал охоплює усі види ресурсів підприємства і тому його часто ототожнюють з потенціалом підприємства. Проте, виробничий потенціал акумулює значну частку потенціалу підприємства, а основне його значення полягає в створенні нової вартості в процесі виробництва продукції, що забезпечує економічне зростання суб’єкта господарювання в умовах стратегій розвитку. |
URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=29579 |
Publication type: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
Publication: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2024. 47 с. |
In the collections: | 2024/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
Published by: | Адміністратор |
File : 29579.pdf Size : 4381478 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
|