Summary: | Робоча програма спрямована на вивчення здобувачами освітнього ступеня «бакалавр» основ економічної теорії, ознайомлення з найважливішими концепціями аналізу розвитку економіки на макро- та мікрорівнях, формування світоглядних засад щодо реалій сучасного стану світового господарства в умовах глобалізації. Це дасть можливість забезпечити майбутніх фахівців освітньої програми «Готельно-ресторанна справа» базовими економічними знаннями, вмінням правильно орієнтуватись у практичній діяльності суб’єктів господарювання, для ефективного економічного обґрунтування професійної діяльності, що відповідають вимогам сьогодення. Освітній компонент формує визначені освітньо-професійною програмою наступні компетентності : інтегральну, ЗК3, ЗК9, СК10. |