id: | 29704 |
---|---|
Title: | Впровадження crm системи в ресторанному бізнесі (за матеріалами «Товариства з обмеженою відповідальністю «Сільськогосподарське підприємство «Мед Поділля»», ресторанний комплекс «Ренесанс», м. Вінниця») |
Authors: | Шеманська А. |
Keywords: | CRM системи, автоматизація, процеси, ресторанний бізнес |
Date of publication: | 2024-12-09 11:22:52 |
Last changes: | 2024-12-09 11:22:52 |
Year of publication: | 2024 |
Summary: | Незважаючи на воєнний стан в Україні, в останні роки спостерігається стрімке зростання конкуренції в ресторанному бізнесі. Це пов'язано з низкою факторів, таких як збільшення кількості закладів ресторанного господарства особливо у форматах швидкого обслуговування, зростання популярності онлайн-замовлень доставки готових страв, суттєві зміни у поведінці споживачів, які все частіше очікують персоналізованого обслуговування, а також зростання ролі сучасних інноваційних систем обслуговування. Задля того, щоб залишатися конкурентоспроможними, заклади ресторанного господарства повинні постійно вдосконалювати обслуговування клієнтів. Саме CRM-системи слугують потужним інструментом щодо збору та збереження даних про споживачів, відстежування історії замовлень, персоналізації різних пропозицій закладу, тощо. |
URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=29704 |
Publication type: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
Publication: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2024. 49 с. |
In the collections: | 2024/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
Published by: | Адміністратор |
File : 29704.pdf Size : 4758445 byte Format : Adobe PDF Access : Only for VTEI users | |
|