id: | 29718 |
---|---|
Title: | Удосконалення якості послуг гостинності в закладах ресторанного господарства (за матеріалами «Фізична особа-підприємець Пацар Тарас Анатолійович, траторія «TerraMare», м. Вінниця») |
Authors: | Єрмолаєва Ю. |
Keywords: | послуги гостинності, індустрія гостинності, якість, стандарт обслуговування, технологія, ресторанний бізнес |
Date of publication: | 2024-12-09 12:13:23 |
Last changes: | 2024-12-09 12:13:23 |
Year of publication: | 2024 |
Summary: | Однією з відмінних рис сучасної економіки є прискорений розвиток сфери послуг. Серед різноманіття останніх особливе місце займають послуги, пов`язані із забезпеченням відновлення життєвих сил людини, її комфортного і здорового відпочинку, змістовного та корисного використання вільного часу. Основними суб`єктами надання зазначених послуг є підприємства сфери гостинності та туризму. Сучасні споживачі стають все більш вибагливими та очікують не лише смачної їжі, але й приємної атмосфери, якісного обслуговування та додаткових послуг. Знання про якість послуг гостинності допоможуть закладам ресторанного господарства краще розуміти та задовольняти потреби своїх споживачів, що забезпечить надходження прибутку на підприємства ресторанного бізнесу, а також якісні послуги гостинності сприяють підвищенню рівня життя населення.Метою написання даної кваліфікаційної роботи є розробка заходів щодо вдосконалення якості послуг гостинності з урахуванням специфіки функціонування закладів ресторанного господарства. |
URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=29718 |
Publication type: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
Publication: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2024. 45 с. |
In the collections: | 2024/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
Published by: | Адміністратор |
File : 29718.pdf Size : 4494372 byte Format : Adobe PDF Access : Only for VTEI users | |
|