| id: | 29719 |
|---|---|
| Title: | Управління брендом підприємств ресторанного бізнесу (за матеріалами «Фізична особа-підприємець Хмельнюк Дмитро Васильович, кафе «Cloud», cмт Саврань, Одеська обл.») |
| Authors: | Курачихіна В. |
| Keywords: | управління, бренд-менеджмент, брендинг, формування бренду, ресторанний бізнес |
| Date of publication: | 2024-12-09 12:17:46 |
| Last changes: | 2024-12-09 12:17:46 |
| Year of publication: | 2024 |
| Summary: | Висока насиченість ринків товарами та послугами породжує зростання конкуренції і змушує підприємства шукати шляхи для збільшення їх конкурентних переваг. Саме тому, брендинг відіграє важливу роль у розвитку будь-якого підприємства. Успішний брендинг, а в подальшому і маркетингова стратегія, дозволяють підприємству не тільки залишатися на плаву, але й збільшувати свої доходи. Головною метою створення та підтримки бренду є досягнення довгострокових конкурентних переваг в просуванні товару або послуг на ринку збуту. Ефективні бренди оперують потужними методиками переконання і оригінальними ідеями. Вони не тільки змінюють ставлення споживача до марки і товару, а й перетворюють свідомість споживачів. |
| URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=29719 |
| Publication type: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
| Publication: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2024. 46 с. |
| In the collections: | 2024/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
| Published by: | Адміністратор |
| File : 29719.pdf Size : 4514780 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
|
| |