| id: | 29721 |
|---|---|
| Title: | Удосконалення технології приготування полтавських галушок (за матеріалами Товариства з обмеженою відповідальністю «Диканька-7», ресторанний комплекс «Диканька», м. Київ) |
| Authors: | Мацібора О. |
| Keywords: | технології приготування, полтавські галушки |
| Date of publication: | 2024-12-09 12:47:11 |
| Last changes: | 2024-12-09 12:47:11 |
| Year of publication: | 2024 |
| Summary: | Мета кваліфікаційної роботи – дослідження технології приготування полтавських галушок та її удосконалення, з урахуванням виробничих потужностей та особливостей технологічних процесів ресторанного комплексу «Диканька». |
| URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=29721 |
| Publication type: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
| Publication: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2024. 60 с. |
| In the collections: | 2024/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
| Published by: | Адміністратор |
| File : 29721.pdf Size : 5666958 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
|
| |