The Repository of VTEI
id: 29729
Title: Удосконалення технології приготування вергунів з соусом з локальної сировини (за матеріалами Споживчого товариства «Відродження», кафе «Лісова сторожка», с. Сокиринці, Вінницька обл.)
Authors: Бурлак Р.
Keywords: технологія, удосконалення, вергуни, лісова казка, соус, регіональний продукт
Date of publication: 2024-12-09 15:25:49
Last changes: 2024-12-09 15:25:49
Year of publication: 2024
Summary: Вагомою справою українського суспільства є забезпечення продуктами харчування, які запевнюють покращення життєвого рівня та збереження безпеки. Питання натуральних продуктів оздоровчої дії призвело до колосального поштовху в виробництві та наявності в складі цих продуктів біологічно активних компонентів, що спроможні поліпшити багато фізіологічних процесів в організмі людини, підвищити його опірність захворюванням, стимулювати активний спосіб життя. Такі продукти пропагуються для вживання широкого верств споживачів та можуть і повинні готуватися регулярно в закладах ресторанної галузі для нормального раціону харчування в складі меню.
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=29729
Publication type: Кваліфікаційна робота, проєкт
Publication: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2024. 66 с.
In the collections: 2024/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Published by: Адміністратор
File : 29729.pdf Size : 6921610 byte Format : Adobe PDF Access : Only for VTEI users

Enlarge