id: | 29729 |
---|---|
Title: | Удосконалення технології приготування вергунів з соусом з локальної сировини (за матеріалами Споживчого товариства «Відродження», кафе «Лісова сторожка», с. Сокиринці, Вінницька обл.) |
Authors: | Бурлак Р. |
Keywords: | технологія, удосконалення, вергуни, лісова казка, соус, регіональний продукт |
Date of publication: | 2024-12-09 15:25:49 |
Last changes: | 2024-12-09 15:25:49 |
Year of publication: | 2024 |
Summary: | Вагомою справою українського суспільства є забезпечення продуктами харчування, які запевнюють покращення життєвого рівня та збереження безпеки. Питання натуральних продуктів оздоровчої дії призвело до колосального поштовху в виробництві та наявності в складі цих продуктів біологічно активних компонентів, що спроможні поліпшити багато фізіологічних процесів в організмі людини, підвищити його опірність захворюванням, стимулювати активний спосіб життя. Такі продукти пропагуються для вживання широкого верств споживачів та можуть і повинні готуватися регулярно в закладах ресторанної галузі для нормального раціону харчування в складі меню. |
URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=29729 |
Publication type: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
Publication: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2024. 66 с. |
In the collections: | 2024/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
Published by: | Адміністратор |
File : 29729.pdf Size : 6921610 byte Format : Adobe PDF Access : Only for VTEI users | |
|