| id: | 29740 |
|---|---|
| Title: | Розробка технології виробництва хлібців з зеленню (за матеріалами «Фізична особа-підприємець Єроміна Алла Валеріївна, кондитерський цех, с. Лука-Мелешківська, Вінницька обл.) |
| Authors: | Черниш В. |
| Keywords: | хлібці, зелень, часник, технологія, розробка, харчова цінність, якість |
| Date of publication: | 2024-12-09 15:59:32 |
| Last changes: | 2024-12-09 15:59:32 |
| Year of publication: | 2024 |
| Summary: | Хлібці збагачені зеленню та часником мають високу харчову цінність. При їх споживанні організм людини забезпечуватиметься значною кількістю енергії та майже всіма життєво необхідними речовинами: вітамінами, білками, жирами, вуглеводами, мінеральними речовинами. |
| URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=29740 |
| Publication type: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
| Publication: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2024. 52 с. |
| In the collections: | 2024/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
| Published by: | Адміністратор |
| File : 29740.pdf Size : 4781370 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
|
| |