The Repository of VTEI
id: 29791
Title: Удосконалення технології приготування овочевих супів (на матеріалах кафе «Оболонь»)
Authors: Стародуб В.
Keywords: технологічна схема, рецептура, суп, рослинні інгредієнти, овочевий суп
Date of publication: 2024-12-10 12:52:23
Last changes: 2024-12-10 12:52:23
Year of publication: 2023
Summary: Актуальністю є удосконалити технологію приготування овочевих супів на матеріалах кафе «Оболонь». Мета кваліфікаційної роботи – удосконалити технологію приготування овочевих супів на матеріалах кафе «Оболонь».
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=29791
Publication type: Кваліфікаційна робота, проєкт
Publication: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2023. 63 с.
In the collections: 2023/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Published by: Адміністратор
File : 29791.pdf Size : 6033533 byte Format : Adobe PDF Access : Only for VTEI users

Enlarge