| id: | 29791 |
|---|---|
| Title: | Удосконалення технології приготування овочевих супів (на матеріалах кафе «Оболонь») |
| Authors: | Стародуб В. |
| Keywords: | технологічна схема, рецептура, суп, рослинні інгредієнти, овочевий суп |
| Date of publication: | 2024-12-10 12:52:23 |
| Last changes: | 2024-12-10 12:52:23 |
| Year of publication: | 2023 |
| Summary: | Актуальністю є удосконалити технологію приготування овочевих супів на матеріалах кафе «Оболонь». Мета кваліфікаційної роботи – удосконалити технологію приготування овочевих супів на матеріалах кафе «Оболонь». |
| URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=29791 |
| Publication type: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
| Publication: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2023. 63 с. |
| In the collections: | 2023/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
| Published by: | Адміністратор |
| File : 29791.pdf Size : 6033533 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
|
| |