| id: | 29793 |
|---|---|
| Title: | Удосконалення технології приготування десертів (на матеріалах ресторану «Імперіал») |
| Authors: | Корпалюк І. |
| Keywords: | солодкі страви, цукрозамінники, технологія, рецептура, десерт |
| Date of publication: | 2024-12-10 12:56:21 |
| Last changes: | 2024-12-10 12:56:21 |
| Year of publication: | 2023 |
| Summary: | Актуальністю є визначення та обґрунтування доцільності використання цукрозамінників при виробництві солодких страв, як для харчування населення, так і для спеціального дієтичного призначення. Мета дослідження – удосконалення технології приготування десертів у ЗРГ «Імперіал». |
| URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=29793 |
| Publication type: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
| Publication: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2023. 56 с. |
| In the collections: | 2023/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
| Published by: | Адміністратор |
| File : 29793.pdf Size : 6050584 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
|
| |