| id: | 29795 |
|---|---|
| Title: | Удосконалення технології борошняних кондитерських виробів з впровадженням системи якості і безпечності НАССР (на матеріалах ресторану «Россоха») |
| Authors: | Синявська А. |
| Keywords: | кондитерські вироби, рослинні інгредієнти, рецептура, білково-збивний крем «Суфле» |
| Date of publication: | 2024-12-10 13:11:57 |
| Last changes: | 2024-12-10 13:11:57 |
| Year of publication: | 2023 |
| Summary: | Актуальністю є удосконалення технології борошняних кондитерських виробів з впровадженням системи якості і безпечності НАССР у ЗРГ «Россоха». Мета дослідження – удосконалення технології борошняних кондитерських виробів з впровадженням системи якості і безпечності НАССР у ЗРГ «Россоха». |
| URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=29795 |
| Publication type: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
| Publication: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2023. 56 с. |
| In the collections: | 2023/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
| Published by: | Адміністратор |
| File : 29795.pdf Size : 6383302 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
|
| |