| id: | 29796 |
|---|---|
| Title: | Вдосконалення діяльності ресторанного підприємства шляхом ребрендингу (на матеріалах кафе «Едем») |
| Authors: | Василенко Л. |
| Keywords: | ребрендинг, заклади ресторанного господарства, ресторанний бізнес, бренд-менеджмент |
| Date of publication: | 2024-12-10 13:14:42 |
| Last changes: | 2024-12-10 13:14:42 |
| Year of publication: | 2023 |
| Summary: | Актуальність обраної теми зумовлена зростаючим розумінням значущості ребрендингу, його ролі в просуванні компанії та продукту на ринку ресторанних послуг. Успішний бренд може допомогти компанії значно збільшити її прибуток і впізнаваність на ринку, він є двигуном сучасного ринку, стимулює покупців здійснювати покупку, орієнтуючись на свої особисті пристрасті, уподобання та асоціації. Метою даної кваліфікаційної роботи є дослідження процесів та засобів вдосконалення діяльності ресторанного підприємства «Едем» шляхом ребредингу. |
| URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=29796 |
| Publication type: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
| Publication: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2023. 58 с. |
| In the collections: | 2023/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
| Published by: | Адміністратор |
| File : 29796.pdf Size : 5584335 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
|
| |