| id: | 29799 |
|---|---|
| Title: | Управління якістю послуг в закладах ресторанного господарства (на матеріалах кафе-бару «Білий налив») |
| Authors: | Злотник Д. |
| Keywords: | якість, менеджмент якості, стандарти якості, обслуговування, ресторанний бізнес, бар-сидерія |
| Date of publication: | 2024-12-10 13:52:26 |
| Last changes: | 2024-12-10 13:52:26 |
| Year of publication: | 2023 |
| Summary: | Важливим аспектом управління якістю в ресторанному господарстві є забезпечення високих стандартів продукції та обслуговування. Здатність контролювати якість сировини, використовуваної у приготуванні страв, а також надавати персоналу відповідні навички та навчання, досягти успіху будь-якого ресторану. Мета роботи: теоретичне визначення та практичне дослідження особливостей управління якістю послуг в ресторанному бізнесі на прикладі закладу харчування «Білий налив». |
| URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=29799 |
| Publication type: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
| Publication: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2023. 67 с. |
| In the collections: | 2023/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
| Published by: | Адміністратор |
| File : 29799.pdf Size : 6104257 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
|
| |