| id: | 29802 |
|---|---|
| Title: | Удосконалення якості сервісних послуг в закладах ресторанного господарства (на матеріалах ресторану «Марані») |
| Authors: | Уманчук О. |
| Keywords: | якість, сервіс, послуги, обслуговування, заклади ресторанного господарства |
| Date of publication: | 2024-12-10 13:58:00 |
| Last changes: | 2024-12-10 13:58:00 |
| Year of publication: | 2023 |
| Summary: | Гіпотеза дослідження – полягає в поглибленому аналізі існуючих теоретико-методологічних підходів щодо управління якістю сервісних послуг з позицій вдосконалення якості ресторанної продукції. Розроблені заходи сприятимуть іміджевій складовій закладів ресторанного господарства із національною кухнею. Метою написання даної кваліфікаційної роботи є розробка шляхів удосконалення якості сервісних послуг в закладах ресторанного господарства на основі впровадження розробки системи стандартів обслуговування. |
| URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=29802 |
| Publication type: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
| Publication: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2023. 61 с. |
| In the collections: | 2023/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
| Published by: | Адміністратор |
| File : 29802.pdf Size : 5846576 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
|
| |