| id: | 29807 |
|---|---|
| Title: | Процеси та апарати харчових виробництв = Processes and devices of food production |
| Authors: | Крижак Л. М. |
| Keywords: | харчова промисловість, технологічне обладнання, технологія виробництва, технологічні процеси |
| Date of publication: | 2024-12-10 14:32:56 |
| Last changes: | 2024-12-10 14:32:56 |
| Year of publication: | 2024 |
| Summary: | Освітня компонента «Процеси та апарати харчових виробництв» є науковим підґрунтям, на якому можуть створюватись нові технології та апаратура. Вивчення наукових основ процесів і апаратів відіграє значну роль у формуванні професійних знань майбутніх фахівців харчової і переробної промисловості. Освітньою компонентою передбачено вивчення загальних властивостей та закономірностей однотипних процесів, що відбуваються у багатьох технологіях. Узагальнення характерних процесів галузі сприяє формуванню у майбутніх фахівців необхідних знань, умінь і навичок для застосування їх сукупності у технологіях харчових виробництв. |
| URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=29807 |
| Publication type: | Робоча програма |
| Publication: | : робоча програма. Вінниця : Редакційно-видавничий відділ ВТЕІ ДТЕУ, 2024. 24 с. |
| In the collections: | Робочі програми/ ВТЕІ/ |
| Published by: | Адміністратор |
| File : 29807.pdf Size : 452014 byte Format : Adobe PDF Access : Only for VTEI users | |
|
| |