| id: | 29812 |
|---|---|
| Title: | Економіка і управління харчових виробництв = Economics and management of food production |
| Authors: | Мазуркевич І. О. |
| Keywords: | економіка, управління, харчова промисловість, агропромисловий комплекс |
| Date of publication: | 2024-12-10 14:51:25 |
| Last changes: | 2024-12-10 14:51:25 |
| Year of publication: | 2024 |
| Summary: | Методичні рекомендації для самостійної роботи з освітнього компоненту «Економіка і управління харчових виробництв» призначені для здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» спеціальності 181 «Харчові технології». Самостійна робота здобувачів з курсу «Економіка і управління харчових виробництв» передбачена навчальними планами та робочою програмою освітнього компоненту. |
| URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=29812 |
| Publication type: | Методичні рекомендації |
| Publication: | : метод. рек. до самост. роб. Вінниця : Редакційно-видавничий відділ ВТЕІ ДТЕУ, 2024. 61 с. |
| In the collections: | Методичні матеріали/ ВТЕІ/ |
| Published by: | Адміністратор |
| File : 29812.pdf Size : 623045 byte Format : Adobe PDF Access : Only for VTEI users | |
|
| |