id: | 29815 |
---|---|
Title: | Регіональна кухня Вінниччини: автентичні страви та кулінарні традиції |
Authors: | Іваніщева О. А. |
Keywords: | Вінниччина, кулінарія, традиції, технологія, сировина, страви |
Date of publication: | 2024-12-10 15:27:00 |
Last changes: | 2024-12-10 15:27:00 |
Year of publication: | 2024 |
Summary: | У статті досліджено витоки кулінарії Вінниччини, особливості кулінарних традицій та спеціалітети, тонкощі приготування символічних та найбільш відомих автентичних страв різних населених пунктів регіону. Розкрито технологічні аспекти приготування традиційних старовинних страв та виробів кухні Вінниччини. |
URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=29815 |
Publication type: | Стаття у нефаховому виданні |
Publication: | Соціально-політичні, економічні та гуманітарні виміри європейської інтеграції України : зб. наук. пр. ХІІ Міжнар. наук.-практ. конф., м. Вінниця, 15-17 трав. 2024 р. Вінниця, 2024. С. 144-155 |
In the collections: | Публікації/ Міжнародні конференції/ Конференції/ ВТЕІ/ |
Published by: | Адміністратор |
File : 29815.pdf Size : 436999 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
|