| id: | 29850 |
|---|---|
| Title: | Управління якістю послуг в готелях і ресторанах = Quality management of services in hotels and restaurants |
| Authors: | Рябенька М. |
| Keywords: | управління якістю послуг, готельні послуги, ресторанні послуги |
| Date of publication: | 2024-12-11 11:19:52 |
| Last changes: | 2024-12-11 11:19:52 |
| Year of publication: | 2023 |
| Summary: | Предметом вивчення освітньої компоненти є відносини, що формуються в процесі планування, управління, забезпечення й поліпшення якості в рамках системи управління якістю продукції та послуг в готельно-ресторанному господарстві. |
| URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=29850 |
| Publication type: | Методичні рекомендації |
| Publication: | : метод. рек. до самост. роб. Вінниця : Редакційно-видавничий відділ ВТЕІ ДТЕУ, 2023. 21 с. |
| In the collections: | Методичні матеріали/ ВТЕІ/ |
| Published by: | Адміністратор |
| File : 29850.pdf Size : 284900 byte Format : Adobe PDF Access : Only for VTEI users | |
|
| |