| id: | 29893 |
|---|---|
| Title: | Сутність поняття «фірмовий стиль» та його значення у формуванні іміджу закладів ресторанного господарства |
| Authors: | Мазуркевич І. О. |
| Keywords: | фірмовий стиль, імідж, бренд, ресторанний бізнес |
| Date of publication: | 2024-12-12 11:29:06 |
| Last changes: | 2024-12-12 11:29:06 |
| Year of publication: | 2023 |
| Summary: | Фірмовий стиль сучасного закладу ресторанного бізнесу сприяє формуванню його іміджу та допомагає споживачеві виокремити заклад серед конкурентів, а також, що найважливіше, швидко відрізнити продукцію та послуги цього підприємства від пропозицій конкурентів. Аналізуючи стан розвитку ресторанного бізнесу встановлено, що з кожним роком зростає кількість закладів з унікальним візуальним стилем. Тому розробка фірмового стилю на підприємствах ресторанного господарства, потребує інноваційних рішень, та постійного розвитку, щоб залишатися результативним засобом вирішення стратегічних маркетингових завдань. |
| URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=29893 |
| Publication type: | Тези доповіді |
| Publication: | Стратегії управління інноваціями в сучасній економіці : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., м. Одеса, 1 верес. 2023 р. Одеса : Східноєвропейський центр наукових досліджень, 2023. С. 138-141 |
| In the collections: | Публікації/ Міжнародні конференції/ Конференції/ Видання інших установ/ |
| Published by: | Адміністратор |
| File : 29893.pdf Size : 704510 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
|
| |