id: | 29894 |
---|---|
Title: | Теоретико-методологічні аспекти оцінки зовнішнього середовища функціонування ресторанного підприємства |
Authors: | Мазуркевич І. О. |
Keywords: | ресторанний бізнес, ресторанне господарство, зовнішнє середовище, фактори, SWOT-аналіз |
Date of publication: | 2024-12-12 11:32:56 |
Last changes: | 2024-12-12 11:32:56 |
Year of publication: | 2023 |
Summary: | Дана стаття містить дослідження теоретичних аспектів сутності та основних складових зовнішнього середовища функціонування підприємств ресторанного бізнесу. Особливу увагу приділено методичним підходам щодо оцінки зовнішнього середовища функціонування закладів ресторанного господарства з позицій їх впливу на ефективність діяльності суб’єктів бізнесу. |
URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=29894 |
Publication type: | Стаття у нефаховому виданні |
Publication: | Індустрія гостинності: стан, тенденції та тренди розвитку : зб. наук. пр. Всеукр. наук.-практ. Інтернет-конф., м. Вінниця, 19 жовт. 2023 р. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ, 2023. С. 16-24 |
In the collections: | Публікації/ Всеукраїнські конференції/ Конференції/ ВТЕІ/ |
Published by: | Адміністратор |
File : 29894.pdf Size : 611080 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
|