The Repository of VTEI
id: 29894
Title: Теоретико-методологічні аспекти оцінки зовнішнього середовища функціонування ресторанного підприємства
Authors: Мазуркевич І. О.
Keywords: ресторанний бізнес, ресторанне господарство, зовнішнє середовище, фактори, SWOT-аналіз
Date of publication: 2024-12-12 11:32:56
Last changes: 2024-12-12 11:32:56
Year of publication: 2023
Summary: Дана стаття містить дослідження теоретичних аспектів сутності та основних складових зовнішнього середовища функціонування підприємств ресторанного бізнесу. Особливу увагу приділено методичним підходам щодо оцінки зовнішнього середовища функціонування закладів ресторанного господарства з позицій їх впливу на ефективність діяльності суб’єктів бізнесу.
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=29894
Publication type: Стаття у нефаховому виданні
Publication: Індустрія гостинності: стан, тенденції та тренди розвитку : зб. наук. пр. Всеукр. наук.-практ. Інтернет-конф., м. Вінниця, 19 жовт. 2023 р. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ, 2023. С. 16-24
In the collections: Публікації/ Всеукраїнські конференції/ Конференції/ ВТЕІ/
Published by: Адміністратор
File : 29894.pdf Size : 611080 byte Format : Adobe PDF Access : For all

Enlarge