The Repository of VTEI
id: 29900
Title: Нові підходи у створені молочних продуктів нового покоління
Authors: Крижак Л. М.
Keywords: метабіотики, функціональні харчові продукти, мікробні консорціоми, мікробіоти
Date of publication: 2024-12-12 12:01:31
Last changes: 2024-12-12 12:01:31
Year of publication: 2022
Summary: Метабіотики – продукти метаболізму і структурні компоненти пробіотичних мікроорганізмів. Це нове покоління препаратів, що сприяють нормалізації роботи мікрофлори кишківника. На відміну від пробіотиків (живих бактерій), метабіотики не містять живих бактерій. Вони не руйнуються під впливом шлункового соку, прийомання антибіотиків і травних ферментів, а також не вступають у конфлікт із мікробіотою організму – тобто не володіють недоліками пробіотиків. Завдяки своїм властивостям, метабіотики поліпшують травлення і підсилюють імунний статус організму, не порушуючи його корисної мікрофлори.
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=29900
Publication type: Тези доповіді
Publication: Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез доп. ІІІ Міжнар. наук.-практ. конф., м. Львів, 6 жовт. 2022 р. Львів : ЛДУФК ім. Івана Боберського, 2022. С. 175-177
In the collections: Публікації/ Міжнародні конференції/ Конференції/ Видання інших установ/
Published by: Адміністратор
File : 29900.pdf Size : 446929 byte Format : Adobe PDF Access : For all

Enlarge