id: | 29977 |
---|---|
Title: | Проблеми ідентифікації та виявлення фальсифікації молочних продуктів |
Authors: | Крижак Л. М., Калініна Г. П. |
Keywords: | ідентифікація, фальсифікація, молочні продукти |
Date of publication: | 2024-12-13 15:27:06 |
Last changes: | 2024-12-13 15:27:06 |
Year of publication: | 2022 |
Summary: | За останні роки асортимент і виробництво молочних продуктів в Україні значно зросли. Нові економічні відносини призвели до відкритості ринку, в тому числі і до зростання фальсифікованих і контрафактних товарів, серед яких молочні продукти зайняли одне з провідних місць. Фальсифікація (від лат. – підробляю) – це дії, що спрямовані на обман споживача підробкою товару з корисливою метою. Фальсифікація може розглядатися як дії, спрямовані на погіршення споживчих властивостей товару чи на зменшення його кількості під час збереження найбільш характерних, але неістотних для його використання за призначенням властивостей. |
URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=29977 |
Publication type: | Тези доповіді |
Publication: | Актуальні проблеми теорії і практики експертизи товарів : матеріали ІХ Міжнар. наук.-практ. Інтернет-конф., м. Полтава, 25 берез. 2022. Полтава, 2022. С. 52-55 |
In the collections: | Публікації/ Міжнародні конференції/ Конференції/ Видання інших установ/ |
Published by: | Адміністратор |
File : 29977.pdf Size : 833842 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
|