id: | 29981 |
---|---|
Title: | Заквашувальна композиція при створені харчових продуктів оздоровчого призначення |
Authors: | Крижак Л. М. |
Keywords: | заквашувальні композиції, харчові продукти оздоровчого призначення |
Date of publication: | 2024-12-13 16:00:53 |
Last changes: | 2024-12-13 16:00:53 |
Year of publication: | 2021 |
Summary: | В усіх країнах світу широке розповсюдження отримали вторинні імуннодефіцитні стани, які провокують нездатність організму людини протистояти несприятливим факторам, що є причиною виникнення великої кількості захворювань. На сьогодні дуже важливим завданням є використання різних засобів для підвищення та нормалізації імунітету. Визнаними імуномодуляторами є пробіотичні бактерії. Тому розробка і впровадження у виробництво продуктів харчування, збагачених пробіотиками (біфідо- й лактобактеріями), зокрема, йогуртів оздоровчого призначення, є актуальним завданням. |
URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=29981 |
Publication type: | Тези доповіді |
Publication: | Theory and practice of modern science : collection of scientific papers «SCIENTIA» International scientific and theoretical conference. Krakow, Republic of Poland. November 12, 2021. Krakow, 2021. Vol. 1. P. 59-61 |
In the collections: | Публікації/ Міжнародні конференції/ Конференції/ Видання інших установ/ |
Published by: | Адміністратор |
File : 29981.pdf Size : 1010241 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
|