The Repository of VTEI
id: 29981
Title: Заквашувальна композиція при створені харчових продуктів оздоровчого призначення
Authors: Крижак Л. М.
Keywords: заквашувальні композиції, харчові продукти оздоровчого призначення
Date of publication: 2024-12-13 16:00:53
Last changes: 2024-12-13 16:00:53
Year of publication: 2021
Summary: В усіх країнах світу широке розповсюдження отримали вторинні імуннодефіцитні стани, які провокують нездатність організму людини протистояти несприятливим факторам, що є причиною виникнення великої кількості захворювань. На сьогодні дуже важливим завданням є використання різних засобів для підвищення та нормалізації імунітету. Визнаними імуномодуляторами є пробіотичні бактерії. Тому розробка і впровадження у виробництво продуктів харчування, збагачених пробіотиками (біфідо- й лактобактеріями), зокрема, йогуртів оздоровчого призначення, є актуальним завданням.
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=29981
Publication type: Тези доповіді
Publication: Theory and practice of modern science : collection of scientific papers «SCIENTIA» International scientific and theoretical conference. Krakow, Republic of Poland. November 12, 2021. Krakow, 2021. Vol. 1. P. 59-61
In the collections: Публікації/ Міжнародні конференції/ Конференції/ Видання інших установ/
Published by: Адміністратор
File : 29981.pdf Size : 1010241 byte Format : Adobe PDF Access : For all

Enlarge