| id: | 30013 |
|---|---|
| Title: | Розробка технології приготування страв з нерибних продуктів моря (за матеріалами Фізичної особи-підприємця Войтко Поліни Павлівни, ресторан «Cтарий замок», м. Гнівань, Вінницька обл.) |
| Authors: | Пращук Д. |
| Keywords: | ресторанний бізнес, нерибні продукти моря, нові технології приготування |
| Date of publication: | 2024-12-16 15:28:22 |
| Last changes: | 2024-12-16 15:28:22 |
| Year of publication: | 2024 |
| Summary: | Мета кваліфікаційної роботи – розробка технології приготування страв з нерибних продуктів моря на матеріалах ресторану «Старий замок». |
| URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=30013 |
| Publication type: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
| Publication: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2024. 67 с. |
| In the collections: | 2024/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
| Published by: | Адміністратор |
| File : 30013.pdf Size : 2569218 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
|
| |